EEN AUTHENTIEK PARFUM

Al onze geuren zijn voor minstens 50 procent van natuurlijke oorsprong. En we steken onze hand ervoor in het vuur dat zelfs de synthetische bestanddelen biologisch afbreekbaar zijn. Want elke component moet voldoen aan onze milieu- en gezondheidsvoorschriften. Van de vloeibare wasmiddelen die je koopt in de supermarkt tot de gespecialiseerde producten die je vindt in natuurvoedingswinkels.

EEN PARFUM VOOR JOU

Wij geloven in geuren die elke neus bekoren. Onze geurenexpert ontwikkelt met de grootste zorg unieke parfum pairings – een combinatie van twee herkenbare geurnoten – voor elk product in ons Ecover core gamma .

Ecover Essential is onze lijn van producten met Ecocert-label, specifiek ontwikkeld om verkocht te worden in natuurvoedingswinkels: denk aan subtiele en verfijnde geuren en sommige Ecocert-producten bevatten biologische essentiële oliën.

Ecover Zero is onze speciale geurloze formule, zonder toegevoegde parfums.

HIERIN GELOVEN WIJ

Zeggen we dat we zuiver op de graat zijn? Dan menen we dat ook. Van clean zakendoen en cleane ingrediënten inslaan … tot onze oorlogsverklaring aan plastic in de oceaan: we zoeken constant naar nieuwe manieren om onze zuivere principes in de praktijk om te zetten. Ook als de finish nog niet in zicht is.

Ontdek hieronder meer over onze aanpak…

PLASTIC

Single use plastic of wegwerpplastic? Dat verfoeien we. Ons doel: al onze flessen uit gerecycleerd plastic.

productie

Wij geloven dat ons fabricageproces even zuiver moet zijn als onze producten, al sinds onze allereerste Ecover-batch. Het eerstvolgende: zero-waste, zero-koolstofvoetafdruk.

GRONDSTOFFEN

We werken aan een duurzamere bevoorradingsketen. Daarom kopen we lokaal waar mogelijk en doen we een beroep op leveranciers die onze waarden delen.

PARFUMS

We kiezen voor geuren die een heerlijk fris en natuurlijk aroma verspreiden – in plaats van je neusharen te verschroeien met giftige chemicaliën.

DESIGN

Wij geloven dat het design van onze verpakkingen een positieve invloed moet hebben op de planeet en haar bewoners.

ingrediënten

We geloven dat onze ingrediënten zo zuiver mogelijk moeten zijn. Daarom geven we de voorkeur aan bioafbreekbare en hernieuwbare ingrediënten. Die ook nog eens grondiger dan grondig schoonmaken.