TIETOSUOJALAUSEKE

Päivitetty viimeksi: 10. maaliskuuta 2020

 Tämä tietosuojailmoitus annetaan People Against Dirty Holdings Limitedin ja sen osakkuusyhtiöiden puolesta (”PAD”). Tässä osakkuusyhtiö merkitsee mitä tahansa yhtiötä, joka suoraan tai epäsuorasti hallitsee People Against Dirty Holdings Limitediä tai jota People Against Dirty Holdings Limited hallitsee tai joka on saman hallinnan alainen People Against Dirty Holdings Limitedin kanssa yli 50 prosentin omistajuudella äänestysosuudesta tai vastaavanlaisesta osuudesta kyseisessä yhtiössä. Näin ollen, kun käytämme termejä PAD Group tai me tai meidän tässä tietosuojailmoituksessa, viittaamme People Against Dirty Holdings Limitediin tai johonkin sen osakkuusyhtiöistä, joka on vastuussa tietojesi käsittelystä. Me arvostetaan luottamusta, jota osoitat luovuttamalla henkilötietojasi. PAD ottaa tietosuojan vakavasti ja on sitoutunut sen suojaamiseen.

Tämä tietosuojalauseke koskee kaikkia PADin verkossa (esimerkiksi yhtiön verkkosivustojen ja mobiilisovellusten kautta) sekä verkon ulkopuolella (esimerkiksi kuluttajatuotteiden asiakaspalvelun kautta) keräämiä tietoja, mukaan lukien henkilötiedot.

Tässä tietosuojalausekkeessa selitetään seuraavat asiat:

Huomaathan, että tiettyjen maiden ja osavaltioiden lainsäädäntö saattaa edellyttää tiettyjen tietojen kertomista tässä tietosuojalausekkeessa, sillä ne liittyvät näihin maihin ja osavaltioihin. Voit lukea alla näitä lainkäyttöalueita koskevia tietoja. Tällaiset paikkakohtaiset tiedot ovat osa tätä tietosuojalauseketta, ja niitä sovelletaan PADin keräämiin tietoihin vain silloin, kun sekä siinä määrin, kuin soveltuvan toimivallan lainsäädäntö tällaista soveltamista edellyttää. 

PADin verkkosivustot saattavat sisältää linkkejä muiden yhtiöiden omistamille tai hallinnoimille verkkosivustoille. Kyseiset verkkosivustot saattavat kerätä tietoja erillään PADista. Huomioithan, että PAD ei ole vastuussa muiden yhtiöiden verkkosivustojen sisällöstä, tietosuojakäytännöistä tai käytänteistä. Näiden verkkosivustojen omat tietosuojalausekkeet kannattaa lukea ennen kuin päätät, annatko niille tietojasi.

HUOMAATHAN, ETTÄ PADIN VERKKOSIVUSTO JA MOBIILISOVELLUS EIVÄT OLE TARKOITETTU LAPSILLE. ETHÄN ANNA TIETOJASI, JOS OLET ALLE 13-VUOTIAS. JOIDENKIN MAIDEN JA OSAVALTIOIDEN SOVELLETTAVA LAINSÄÄDÄNTÖ SAATTAA RAJOITTAA HENKILÖTIETOJEN KERÄÄMISTÄ VANHEMMILTA HENKILÖILTÄ, JA PAD PYRKII NOUDATTAMAAN KYSEISIÄ LAKEJA.  ALLA OLEVAAN “MAA- JA OSAVALTIOKOHTAISET TIEDOT” -OSIOON KANNATTAA TUTUSTUA.  ETHÄN ANNA MINKÄÄNLAISIA TIETOJA, MIKÄLI OLET NUOREMPI KUIN MITÄ KYSEISET SOVELLETTAVAT LAIT EDELLYTTÄVÄT.  PAD EI KERÄÄ HENKILÖTIETOJA HENKILÖILTÄ, JOIDEN PAD TIETÄÄ OLEVAN ALLE 13-VUOTIAITA LAPSIA (TAI NUOREMPIA KUIN MITÄ JOKIN MUU SOVELLETTAVA IKÄRAJA EDELLYTTÄÄ). 

LUETHAN TÄMÄ TIETOSUOJALAUSEKKEEN TARKKAAN, SILLÄ KÄYTTÄMÄLLÄ PADIN VERKKOSIVUSTOJA JA MOBIILISOVELLUKSIA VAHVISTAT YMMÄRTÄVÄSI JA HYVÄKSYVÄSI TÄMÄN TIETOSUOJALAUSEKKEEN EHDOT.

MITÄ TIETOJA KERÄTÄÄN SEKÄ NIIDEN KERÄYSTAVAT

Tietojasi voidaan kerätä useilla eri tavoilla, esimerkiksi antaessasi itse  tietojasi, tietoja kerättäessä  automaattisesti tai kun jokin toinen yhtiö  luovuttaa tietoja PADille.

  • Tiedot, joita itse annat

Tietoja (esimerkkeinä henkilötiedot, kuten nimi, syntymäaika, postiosoite ja sähköpostiosoite) kerätään antaessasi niitä sähköpostiviestien tilauksen rekisteröinnin yhteydessä, pyytäessäsi tietoja, lähettäessäsi kommentteja tai jonkin tuotearvostelun, kampanjaan (esim. kilpailu tai arpajaiset) osallistumisen tai kyselyyn vastaamisen yhteydessä. Jos olet esimerkiksi jonkin televisiokanavan verkkosivustolla ja katsot PAD -sisältöä, kuten jonkin tuotteen mainosta, ja päätät suostua vastaanottamaan tietoja PADilta, kyseinen televisiokanavan verkkosivusto antaa PADille heille antamasi tiedot. Niiden avulla PAD voi ottaa sinuun yhteyttä pyytämälläsi tavalla. 

Jos jokin PADin verkkosivusto tarjoaa osto- tai muita kaupallisia palveluita, täytät tilauslomakkeen tietojen, tuotteiden tai palveluiden pyytämiseksi. Kyseiseen tapahtumaan liittyviä tietoja kerätään, esimerkkeinä tilaustiedot ja toimitusosoite. Joissain tapauksissa tilauslomake saattaa pyytää luomaan käyttäjänimellä ja salasanalla varustetun tilin.  Tilauslomake saattaa pyytää antamaan rahoitustietoja, esimerkkinä tilitiedot (mukaan lukien käyttäjänimi ja salasana) tai luotto- tai pankkikortin numerot, luotto- tai pankkikortin viimeinen voimassaolopäivä, luotto- tai pankkikortilla oleva nimi, laskutusosoite tai muita maksutietoja. Nämä tiedot lähetetään PADille tai yhtiön palveluntarjoajille suojatun selausistunnon kautta. Rahoitustietoja ei saa lähettää suojatun selausistunnon ulkopuolella.

Yhtiön verkkosivustoja ylläpidetään yritysten välisten asiakkaiden sekä yhtiön tuotteiden ja palveluiden loppukäyttäjien tukemiseksi eri segmenteillä, esimerkkeinä teollisuus-, institutionaaliset ja terveydenhuollon segmentit. Mikäli käytät yhtiön verkkosivustoja jonkin liikeyrityksen puolesta, myös työyhteystietoja (esimerkkeinä sähköpostiosoite ja puhelinnumero), toimenkuvasi tai kyseessä olevan liiketoiminnan tietoja saatetaan kerätä.  Liikeyrityksille tarkoitetuilla verkkosivustoilla saattaa myös olla mahdollisuus luoda tili tiettyihin palveluihin ja sisältöön pääsemiseksi. 

Tiettyjä verkkosivustoja ylläpidetään työntekijöiden rekrytointia varten, esimerkiksi ilmoittamaan avoimista työpaikoista sekä työhakemusten lähettämiseksi verkossa.  Mikäli käytät tällaisia verkkosivustoja, sinua pyydetään luomaan tili hakemusprosessin käsittelyä varten. Lisäksi voit halutessasi asettaa avoimiin työpaikkoihin liittyviä ilmoituksia.  Sinua pyydetään myös antamaan yhteystietoja sekä muita työhakemustasi koskevia tietoja, esimerkkinä ansioluettelo. 

Henkilötietojen antaminen on täysin vapaaehtoista. Sinun tulee kuitenkin muistaa, että mikäli päätät olla antamatta välttämättömiä tietoja (esim. rekisteröintilomakkeessa sellaiseksi osoitettuja tai jonkin pyydetyn tapahtuman suorittamista varten), ei kaikkien verkkosivuston tai mobiilisovellusten ominaisuuksien tai toimintojen käyttö ja/tai PADin palvelujen tai kampanjoiden hyödyntäminen ole mahdollista (esimerkiksi arvontoihin tai kilpailuihin osallistuminen tai tuotteiden ostaminen verkossa ei ole mahdollista) tai tiettyihin peleihin tai muihin verkkokokemuksiin osallistuminen ei ole mahdollista.

  • Automaattisesti kerätyt tiedot

PAD sekä sen edustajat, mainostajat ja/tai palveluntarjoajat, saattavat sijoittaa evästeitä, jäljitteitä tai muuta seurantaan käytettävää tekniikkaa selaimellesi. Tällä tavoin kerätään automaattisesti yleisiä, ei-henkilötietoja sekä muita tietoja käydessäsi jollakin verkkosivustollamme (lisätietoja evästeistä, jäljitteistä sekä siitä, miten automaattisen keräyksen voi estää, löytyy tästä tietosuojalausekkeesta edempänä). Verkkotunnisteita (esim. IP-osoitteesi sekä laitetunnisteet), jotka joillakin hallintoalueilla saatetaan katsoa henkilötiedoiksi, saatetaan myös kerätä automatisoidulla tekniikalla vieraillessasi jollain PADin verkkosivustoista tai käyttäessäsi jotain PADin mobiilisovellusta – lisätietoja IP-osoitteiden ja laitetunnisteiden keräämisestä sekä mahdollisuudesta yhdistää verkkoselaustoiminta tai mobiilisovelluksen käyttötavat omaan henkilökohtaiseen tietokoneeseesi tai muuhun laitteeseen löytyy tästä osiosta edempänä.

Ollessasi jonkin PADin kampanja- tai mainosyhteistyökumppanin verkkosivustolla PADin evästeitä tai jäljitteitä saatetaan sijoittaa tietokoneellesi jonkin mahdollisesti katsomasi PADin sisällön kautta (esim. jokin tuotekampanja tai mainos).

PAD tai sen kampanja- tai mainosyhteistyökumppanit saattavat käyttää evästeiden ja jäljitteiden tai muun automatisointitekniikan keräämiä tietoja kohdistetun mainonnan välittämiseksi sinulle. Tällaista, PADiin liittymättömien yhtiöiden verkkosivuille sijoitetun mainonnan näyttämisen käytäntöä kutsutaan kohdistetuksi mainonnaksi (lisätietoja verkkomainonnasta PADiin liittymättömillä verkkosivustoilla (kohdistettu mainonta) ja siitä, miten sen voi estää löytyy tästä tietosuojalausekkeesta edempänä).

Mahdollisesti automaattisesti kerättävien tietojen lajeja ovat:

  • internetselaimen tyyppi
  • tietokoneen tai laitteen tyyppi
  • IP-osoite**
    • **HUOMAUTUS: IP-osoite on numerosarja, jonka internetpalveluntarjoajasi on antanut tietokoneellesi internetiin pääsyä varten. Jotkin palveluntarjoajat antavat uuden IP-osoitteen joka kerta internetiin siirryttäessä; toiset palveluntarjoajat puolestaan antavat joka kerran saman numeron siirtyessäsi internetiin. Niissä tapauksissa, joissa IP-osoitteesi pysyy samana, tiedot selaustavoistasi saatetaan mahdollisesti yhdistää omaan henkilökohtaiseen tietokoneeseesi.
  • laitetunniste**
    • **HUOMAUTUS: Laitetunniste on yksilöivä, omaan laitteeseesi yhdistetty numero. Näin ollen on mahdollista, että tiedot mobiilisovellusten käytöstäsi yhdistetään omaan henkilökohtaiseen laitteeseesi.
  • käyttöjärjestelmä
  • selaustoiminta, esimerkiksi lähettävien verkkosivustojen tiedot, vierailun kohteena olleet verkkosivut, tarkasteltu tai ladattu sisältö, sivustolla vietetty aika sekä napsautetut linkit 
  • ostokäyttäytyminen, mukaan lukien ostoskoriin siirretyt artikkelit sekä hylätyt artikkelit
  • vierailuiden päivämäärä ja aika
  • maantieteellinen sijainti, kuten maa, kaupunki ja postinumero. 

Nämä tiedot auttavat parantamaan verkkosivustokokemusta analysoimalla verkkosivustojen toimintatehoa, diagnosoimalla palvelinongelmia ja arvioiden sivuston käytettävyyttä. Lisäksi PAD pystyy ymmärtämään paremmin kävijöiden väestöjakaumaa, minkä ansiosta on mahdollista tarjota asiaankuuluvampaa sisältöä, toimivuutta ja tarjouksia.  

PAD tarjoaa käyttöön myös mobiilisovelluksia puhelimissa tai muissa mobiililaitteissa käytettäväksi. Sovellukset ovat esimerkiksi kampanjoihin, peleihin sekä muihin verkkoelämyksiin osallistumista varten, yhteyden luomiseksi “asioiden internetiin” tai “älylaitteisiin” tai muuta PADin tarjoamien palveluiden käyttöä varten.  Joidenkin ominaisuuksien ja toimintojen käyttöä varten saatetaan käyttää tekniikkaa, joka kerää tietoja laitteelta automaattisesti mobiilisovelluksia käytettäessä. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi mobiililaitteen tyyppi, tiedot laitteen käyttöjärjestelmästä, miten mobiilisovellusta tai -laitetta käytetään sekä yleiset maantieteelliset tiedot.

  • Muiden lähteiden  luovuttamat  tiedot

PAD saattaa saada tietoja sinusta muista lähteistä, esimerkkeinä verkkojälleenmyyjät, julkiset tietokannat, tietojen koostajat tai jälleenmyyjät tai sellaiset yhtiöt/verkkosivustot, joille olet antanut suostumuksen jakaa tietojasi muille yhtiöille. Jos olet esimerkiksi jonkin televisiokanavan verkkosivustolla ja katsot johonkin televisio-ohjelmaan liittyvää sisältöä, sinulle saatetaan tarjota mahdollisuutta rekisteröityä vastaanottamaan säännöllisiä tiedotteita/uutisia kyseisestä televisio-ohjelmasta. Rekisteröityessäsi kyseinen televisiokanava saattaa kysyä sinulta, haluatko jakaa tietosi televisiokanavan yhteistyökumppaneiden kanssa. Jos suostut tietojen jakamiseen, ja PAD on yksi televisiokanavan yhteistyökumppaneista, saattaa PAD saada joitain tietojasi.

Sinua koskevia tietoja saatetaan saada myös sosiaalisten verkostojen sivustoilta, jos sinä itse annat tai muut käyttäjät (esim. “kaverisi”) antavat PADille luvan päästä profiileihisi, kommentteihisi tai “yhteyksiisi”, jos “tykkäät” meistä, jos toimit jollain tavoin näillä alustoilla olevan mainontasisällön suhteen tai jos otat jollain tavoin osaa jonkin sosiaalisen verkoston sivustolla olevaan PADin sponsoroimaan sivuun tai ohjelmaan (esim. PADin Facebook-sivu). PADin mahdollisesti vastaanottamia tietoja ovat esimerkiksi jättämäsi tai jakamasi kommentit, sinua kiinnostavat asiat, sijainti, PADille lähettämäsi yksityisviestit tai se, ryhdyitkö joihinkin toimenpiteisiin PADin mainossisällössä tai linkittäen siitä. Sosiaalisen verkottumisen sivustojen tietosuojakäytännöt sekä sovellettavat ehdot kannattaa tarkistaa ja säätää omia asetuksia tarpeen mukaan.

PADin verkkosivustoilla saattaa myös olla “liitännäisiä” ja muita verkkosivusto-ominaisuuksia muilta yhtiöiltä, esimerkkinä Facebookin “Tykkää”-painike ja Facebookin keskustelut tai muita ominaisuuksia, jotka mahdollistavat sosiaalisiin verkostoihin kirjautumisen tai muunlaisen verkkosivuston toiminnon tai vuorovaikutuksen. Näihin “liitännäisiin” ja ominaisuuksiin (mukaan lukien niiden toiminta ja käyttö sekä näille muille yhtiöille antamasi tiedot osana niiden käyttöä) sovelletaan näiden muiden yhtiöiden tietosuojakäytäntöjä ja käytänteitä. Huomioithan, että tällaisten osapuolten tietosuojakäytännöt tai käytänteet eivät ole PADin määräysvallassa, eikä PAD ole niistä vastuussa. Kyseisiin tietosuojalausekkeisiin sekä sovellettaviin käyttöehtoihin kannattaa tutustua, ennen kuin päätät alkaa käyttää muiden yhtiöiden “liitännäisiä” tai verkkosivusto-ominaisuuksia.

PAD käyttää myös palkintoja ja muita kannusteohjelmia hoitavien yhtiöiden palveluja. Tällaisten yhtiöiden palveluihin kuuluu yksilöitävissä olevien ja reaaliaikaisen sisällön ja tarjousten (esimerkkeinä kupongit ja alennukset) välittäminen heidän ohjelmiinsa osallistuville henkilöille.  Tällaiset yhtiöt keräävät ja jakavat tietoja ostotottumuksistasi.  Joissain tapauksissa tämä saattaa sisältää tarkat maantieteelliset sijaintitiedot puhelimesta tai muusta mobiililaitteesta, jotta sinulle voidaan välittää asiaankuuluvaa reaaliaikaista sisältöä.  Tällaisten ohjelmien tietosuojakäytännöt sekä sovellettavat ehdot kannattaa tarkastaa ennen osallistumiseen suostumista.

MITEN TIETOJA KÄYTETÄÄN

Tietoja saatetaan käyttää eri tarkoituksiin seuraavista syistä:

  • kysymyksiisi ja pyyntöihisi vastaaminen
  • yhtiöitä, tuotteita, palveluita, kampanjoita ja muita erikoistarjouksia koskevien tietojen välittäminen sinulle, mukaan lukien kohdistetun mainonnan kautta
  • mainonnan tehon tarkistaminen, sen perillemenon varmistaminen sekä mittaus
  • verkkosivustokokemuksesi yksilöinti räätälöidyllä sisällöllä, mainoksilla ja tarjouksilla
  • Lähelläsi olevien PADin tuotteita myyvien myymälöiden paikantamisen helpottaminen
  • käyttäjätiliäsi ja muita asioita koskevien asioiden viestintä sekä – PADin harkinnan mukaan – sinua mahdollisesti koskevien PADin käytäntöjen muutoksista viestiminen
  • yhtiön verkkosivustoihin, mobiilisovelluksiin, tuotteisiin, palveluihin, mainontaan, verkkomyyntituotteiden valikoimaan, kampanjoihin ja myyntiin liittyvä tutkimus, analyysi, käsittely ja parantaminen sekä pyrkimys ymmärtää, miten olet vuorovaikutuksessa yhtiön kanssa sosiaalisen median alustojen kautta esimerkiksi siksi, että verkkosivustoista ja mobiilisovelluksista voitaisiin tehdä helppokäyttöisempiä ja parempisisältöisiä selvittämällä, miten ihmiset käyttävät verkkosivustoja, mobiilisovelluksia, tuotteita ja palveluita ja miten he toimivat yhtiön suhteen sosiaalista mediaa ja mainontaa käyttämällä
  • ostotapahtumiesi käsittely ja tuotteiden toimittaminen sinulle
  • verkkoyhteisöiden hoito arvioiden, kommenttien, palautteen, ideoiden sekä muun käyttäjien luoman sisällön jakamiseen ja vaihtoon liittyen
  • niiden ohjelmien ja kampanjoiden hoito, joihin rekisteröidyt, mukaan lukien arvonnat ja kilpailut sekä mobiilisovelluspelit ja muut verkkokäyttökokemukset
  • muiden, tietojesi annon hetkellä ilmoitettujen toimintojen täytäntöönpano
  • aktivoimiesi sosiaalisten verkostojen ominaisuuksien toteutus
  • kaikkien sinusta kerättyjen tai vastaanotettujen tietojen yhdistäminen jotain edellä mainittua tarkoitusta varten.

Mikäli annat PADille rahoitustietojasi osto- tai kaupallisten palveluiden yhteydessä, PAD käyttää kyseisiä rahoitustietoja tilausten käsittelyyn sekä tuotteista ja/tai palveluista laskuttamiseen. Antaessasi PADille tilitietosi tai luotto- tai pankkikortin numeron sekä niihin liittyviä henkilötietoja valtuutat PADin myymälän antamaan nämä tiedot palveluntarjoajille, kauppiaalle ja luottokorttiyhtiölle tilauksen vahvistamiseksi ja viimeistelemiseksi, henkilöllisyyden todentamiseksi sekä riskien ja petosten estämiseksi.

MILLOIN HENKILÖTIETOJA LUOVUTETAAN

Henkilötietojasi ei myydä tai vuokrata muille yhtiöille, kuten kyseiset ehdot yleensä ymmärretään.  Henkilötietoja saatetaan luovuttaa säännöllisesti PADin tytäryhtiöille, osakkuusyhtiöille, liiketoiminnan yhteistyökumppaneille sekä PADille palveluja tarjoaville alihankkijoille esimerkiksi alla mainituissa tapauksissa. Tämä tarkoittaa myös henkilötietojesi jakamista mainontapalveluiden tarjoajille kohdistetun mainonnan käyttöä varten.  Joissain lainsäädännöissä tällainen saatetaan katsoa “myynniksi”, mikä edellyttää siitä ilmoittamista. PAD saattaa myös luovuttaa liiketoiminnan yhteistyökumppaneilleen koostetietoja ja/tai tietoa, joiden tunnistettavuus on poistettu tai jotka on tehty anonyymeiksi. Tällaiset tiedot ovat kyseisten kumppaneiden omiin liiketoimintatarkoituksiin.

  • Suostumus henkilötietojesi luovuttamiseen eteenpäin

Tietojasi jaetaan suostumuksellasi, esimerkiksi pyytäessäsi tai ohjeistaessasi tällaisen jakamisen. Esimerkiksi ollessasi PADin verkkosivustoilla tai käyttäessäsi PADin mobiilisovelluksia sinulla saattaa olla mahdollisuus suostua vastaanottamaan tietoja ja/tai markkinointitarjouksia joltain toiselta yhtiöltä.  Suostumalla annat suostumuksesi tietojesi luovuttamiseen jollekin toiselle yhtiölle. Mikäli suostut henkilötietojesi jakamiseen, henkilötietojasi luovutetaan kyseiselle toiselle yhtiölle, ja antamiisi tietoihin sovelletaan mainitun toisen yhtiön tietosuojakäytäntöä ja liiketoimintaperiaatteita.

  • PADin tytäryhtiöt ja liiketoiminnan yhteistyökumppanit

Tietojasi saatetaan luovuttaa PADin määräysvallassa olevaan yhtiöryhmään kuuluville tytäryhtiöille tai osakkuusyhtiöille tai liikekumppaneille, mainostajille tai muille yhtiöille pääasiallisesti liiketoiminnan ja operatiivisiin tarkoituksiin, mukaan lukien yhteinen myynninedistämistoiminta tällaisten muiden yhtiöiden kanssa.

  • Yhtiön puolesta palveluita tarjoavat tahot

Tietojasi luovutetaan PADille palveluita tarjoaville alihankkijoille. Nämä alihankkijat esimerkiksi auttavat pyyntöjesi täyttämisessä, heidän kauttaan verkkosivustoilla ja mobiilisovelluksissa on käytettävissä ominaisuuksia, palveluita ja aineistoa, he vastaavat tiedusteluihisi, välittävät sinulle asiaankuuluvampaa mainontaa sekä suorittavat muita yllä olevassa “Miten tietoja käytetään” -osiossa kuvattuja tarkoituksia. Ulkopuolisiin yhtiöihin, joille tietoja saatetaan antaa, kuuluvat esimerkiksi mainontapalveluiden (mukaan lukien verkkosivustojen seurantapalvelut, mainonnan vaihtopalvelut, inventaarion hallinnan palvelut sekä datan käsittelyn ja analyysipalvelut) tarjoajia, kaupallisia yhteistyökumppaneita, sponsoreita, lisenssinsaajia, tutkijoita ja muita samankaltaisia tahoja. Tietojasi – kuten verkkokäyttöisiä tunnistamisen mahdollistavia tekijöitä, joista sinua ei voi tunnistaa henkilönä (esimerkiksi hajautuksen kautta) – saatetaan myös käyttää kehittämään yleisiä yleisösegmenttejä kohdistetun mainonnan välittämiseksi sosiaalisen median alustoilla ja kolmansien osapuolten sivustoilla. Tarkemmin sanottuna henkilötietoja luovutetaan kolmansille osapuolille, jotka luovat asiakassegmenttejä PADin verkkosivustoilta, muilta yhtiöön liittymättömiltä verkkosivustoilta sekä muista lähteistä (esimerkkinä sosiaaliset verkostot) peräisin olevien näkemysten pohjalta ja välittävät mainontaa tällaisille segmenteille.  

Myös kootussa muodossa olevia ja/tai tunnistetiedoista puhdistettuja tietoja saatetaan luovuttaa muille PADille palveluita tarjoaville yhtiöille, esimerkiksi analyysi- ja tutkimussyistä.  PAD saattaa esimerkiksi luovuttaa koottuja asiakastietoja (esimerkiksi väestöjakaumatietoja) sellaisessa muodossa, että asiakkaita ei voi niistä tunnistaa. Tämä auttaa PADia havaitsemaan merkityksellisiä samankaltaisuuksia uusien asiakkaiden tavoittamista varten. Tällaisten yhtiöiden avulla PAD pystyy lähettämään markkinointiaineistoa ja mainoksia näille mahdollisille asiakkaille.

  • Oikeustoimet ja muut erityistilanteet

Tietojasi saatetaan luovuttaa lakisääteisten velvoitteiden täyttämiseksi esimerkiksi tutkiville viranomaisille, verkkosivustojen käyttöehtojen tai muiden soveltuvien käytäntöjen varmentamiseksi tai täytäntöön panemiseksi tai verkkosivustoilla vierailevien henkilöiden, muun yleisön tai muiden osapuolten oikeuksien, omaisuuden tai turvallisuuden suojaamiseksi. Tietojasi saatetaan myös luovuttaa yrityssaneerauksen osana tai jos jokin PADin liiketoimintayksikkö tai -osasto tai tuotemerkki myydään jollekin toiselle yhtiölle.

MITEN TIETOJA SUOJATAAN

PAD ottaa tietoturvan vakavasti ja käyttää alalla yleisesti hyväksyttyjä turvallisuustoimenpiteitä henkilötietojen suojaamiseksi luvattomalta käytöltä, muuttamiselta, katoamiselta tai väärinkäytöltä. Henkilötietojasi esimerkiksi säilytetään tietokonejärjestelmissä, joihin pääsy on rajattu, ja nämä järjestelmät sijaitsevat valvotuissa tiloissa. Erittäin luottamuksellisia tietoja (esim. luottokortin numero) siirrettäessä internetin välityksellä niitä suojataan salausmenetelmillä.

Muistathan, että luottokortin numeroa, henkilötunnusta tai henkilökohtaisia salasanoja ei saa koskaan lähettää suojaamattoman sähköpostin välityksellä. Salasanoja ei myöskään saa antaa muille, tietokonetta ei saa jättää valvomatta, ja tulee aina muistaa kirjautua ulos, kun tietokoneen käyttö lopetetaan.

LISÄTIETOJA EVÄSTEISTÄ, JÄLJITTEISTÄ SEKÄ SIITÄ, MITEN AUTOMAATTISEN TIEDONKERUUN VOI ESTÄÄ

PAD käyttää automatisoitua, yleisiä ei-henkilötietoja sekä muita tietoja keräävää tekniikkaa. Automatisoitu tiedonkeräys tapahtuu pääasiassa kahdella eri tekniikalla: evästeillä ja verkkojäljitteillä.

  • Lisätietoja “evästeistä”

Mikä on eväste?  – Eväste on pieni tiedosto, jonka vierailusi kohteena oleva verkkosivusto asettaa tietokoneellesi verkkoselaimesi kautta. Evästeet tunnistavat tietokoneesi ja tallentavat esimerkiksi vieraillut verkkosivustot, katsotut mainokset, tiheyden sekä käytetyn selaintyypin. Evästeitä saatetaan käyttää myös mobiililaitteissa.

Evästeitä hallitaan yleensä verkkoselaimen kautta.

Jos vierailusi kohteena oleva verkkosivusto tarjoaa ilmaista sisältöä, on todennäköistä, että näet myös muiden verkkosivustojen/yhtiöiden mainoksia. Siinä tapauksessa vierailun kohteena oleva verkkosivusto sekä mainoksia sponsoroivat yhtiöt saattavat asettaa omia evästeitään tietokoneellesi. Verkkomainosten näyttäminen PADiin liittymättömien yhtiöiden verkkosivustoilla toteutetaan pääasiallisesti käytännöllä, jota kutsutaan kohdistetuksi mainonnaksi (lisätietoja verkkomainonnasta PADiin liittymättömien yhtiöiden verkkosivustoilla (kohdistettu mainonta) ja siitä, miten sen voi estää löytyy tästä tietosuojalausekkeesta edempänä).

Miten evästeitä käytetään? – Evästeitä käytetään yleensä tietoturvan apuna (esim. aikakatkaisemaan suojattu selausistunto tietyn käyttämättömyysajan jälkeen), sivustolla navigointiin (esim. muistamaan valinnat, jotta esimerkiksi kielivalintaa ei tarvitse suorittaa joka kerran) ja parantamaan selauskokemusta (esim. välittämällä käyttäjän selaustottumusten kanssa yhdenmukaista sisältöä, mainoksia ja tarjouksia) sekä kohdistetun mainonnan apuna.

Evästeet voivat pysyä tietokoneellasi joko selausistuntosi ajan tai ennalta määrätyn ajan. Tietokoneellasi selausistunnon ajan pysyvät evästeet ovat nimeltään “istuntoevästeitä” (esim. verkkokaupan “ostoskorin” sisältö katoaa, kun selausistunto lopetetaan). Tietokoneella ennalta määrätyn ajan säilyviä evästeitä sanotaan “pysyviksi” evästeiksi (esim. jos valitset verkkosivustolla kieleksi englannin monesta vaihtoehdosta, verkkosivun sisältö näytetään englanniksi palatessasi sivulle jopa viikkojen tai kuukausienkin päästä).

Evästeiden hyväksyminen, estäminen tai poistaminen – – Voit mahdollisesti asettaa selaimesi ilmoittamaan sinulle ennen evästeen vastaanottamista, jolloin voit päättää, haluatko hyväksyä evästeen vai estää evästeet kokonaan. Oman selaimesi ohje kertoo, miten se tehdään.

Suurin osa selaimista antaa sinun myös poistaa jo tallennetut evästeet. Huomaathan, että evästeiden poistamisella on todennäköisesti kielteinen vaikutus käyttämiesi verkkosivustojen toimintaan, etkä näin ollen välttämättä näe kaikkea verkkosivustojen sisältöä tai voi käyttää niiden kautta tarjottuja sovelluksia.

Tietoja tietokoneelle asennettujen evästeiden poistosta löytyy oman selaimen ohjevalikosta. Alla on linkkejä kaikkein suosituimpiin internetselaimiin, joista löytyy lisätietoja evästeiden hallinnoimisesta:

Tämän lisäksi joillain PADin verkkosivustoilla saattaa olla kuvakkeita tai linkkejä (esimerkiksi “AdChoices”, “Evästeitä koskeva suostumus” tai “Henkilötietojeni myynti on kielletty”), yleensä sivun alatunnisteessa, tai muita painikkeita, joiden avulla käyttäjät saavat lisätietoa PADin verkkosivustoilla evästeitä käyttävistä yhtiöistä, evästeisiin liittyvistä valinnoista sekä siitä, miten ne voi poistaa käytöstä.

PAD käyttää palveluntarjoajien apua tietosuojavalintojen käsittelyyn, evästeiden käytöstä ilmoittamiseen sekä soveltuvin osin myös tällaista käyttöä koskevan suostumuksen saantiin sovellettavan lain vaatimalla tavalla. Kohdistetun mainonnan rajoittamisen valinnan – esimerkkinä kieltäytyminen PADin verkkosivustolle sijoitetuista evästeistä – täytäntöönpano saattaa itsessään edellyttää evästeen asentamista tietokoneellesi. Joten mikäli poistat kyseiset evästeet, sinun täytyy kieltäytyä uudelleen kohdistetun mainonnan rajoittamiseksi.

Lisätietoja evästeistä löytyy myös näiltä verkkosivustoilta:

https://www.allaboutcookies.org/

https://www.consumer.ftc.gov/topics/online-security

https://youradchoices.com/ tai http://www.youronlinechoices.com/

  • Lisätietoja “verkkojäljitteistä”

Mikä verkkojäljite on?  – Verkkojäljitteet ovat pieniä tietokonekoodin palasia, joita on sijoitettu mahdollisesti tarkastelemillasi verkkosivustoilla tai mahdollisesti saamissasi sähköposteissa näkyviin läpinäkyviin kuviin. Verkkojäljitteet ovat huomaamattomia, koska ne on yleensä sijoitettu hyvin pieneen osaan katseltavaa kuvaa. Verkkojäljitteet tunnetaan myös nimillä pikselimerkintä, läpinäkyvä gif-kuva ja verkkotunniste. 

Miten verkkojäljitteitä käytetään?  – Verkkojäljitteillä seurataan yleensä verkkosivuston liikennettä. Verkkojäljitteitä voidaan myös käyttää evästeiden kanssa lisäämään tietoa siitä, miten verkkosivuston käyttäjät käyttävät ja käsittelevät verkkosivustojen sisältöä. Esimerkiksi jokin joukon verkkosivustoja omistava yhtiö saattaa käyttää verkkojäljitteitä laskemaan ja tunnistamaan sen yhdeltä verkkosivustolta toisille siirtyviä käyttäjiä. Käyttäjien tunnistamisen mahdollisuus tarkoittaa sitä, että verkkosivuston omistaja voi yksilöidä käyttäjien käyntejä ja tehdä sivustoistaan käyttäjäystävällisempiä.

Miten verkkojäljitteitä voi poistaa? – Jos haluat poistaa verkkojäljitteitä, sinun on poistettava evästeet selaimestasi (katso ylempänä osio “Evästeiden poistaminen”).

Lisätietoja verkkojäljitteistä löytyy tältä verkkosivustolta:

http://www.allaboutcookies.org/faqs/beacons.html

LISÄTIETOJA VERKKOMAINONNASTA PADIIN LIITTYMÄTTÖMILLÄ VERKKOSIVUSTOILLA (KOLMANSIEN OSAPUOLTEN SUORITTAMA MAINONTA TAI KOHDISTETTU MAINONTA) JA MITEN SEN VOI ESTÄÄ

PAD sekä sen kampanja- ja mainosyhteistyökumppanit käyttävät kohdistetussa mainonnassa hyödyksi evästeiden ja jäljitteiden keräämää tietoa.

Mitä kohdistettu mainonta on? – Kohdistettu mainonta on kaikkein yleisin käytäntö mainosten välittämiseen mainostavaan yhtiöön liittymättömien yhtiöiden verkkosivustoilla. Jos esimerkiksi käyt jonkin urheilukanavan verkkosivustolla, saatat nähdä mainoksia sivuston kyseiseen yhtiöön liittymättömiltä urheiluvälineyhtiöiltä.

Kohdistetun mainonnan toiminta – Kohdistettu mainonta käyttää esimerkiksi evästeitä ja verkkojäljitteitä kokoamaan käyttötietoja verkkosivustoilta, joilla olet vieraillut. Näillä tiedoilla pyritään ymmärtämään käyttäjää mahdollisesti kiinnostavat asiat ja yhdistämään ne mahdollisiin, aiheeseen liittyvien tuotteiden ja palveluiden tarjoajiin. Jos jokin näistä mahdollisista toimittajista on tehnyt sopimuksen vierailusi kohteena olevan verkkosivuston kanssa oman vastaavan mainontansa toteuttamiseksi, internetselaimesi kokoaa soveltuvat mainostiedot ja välittää ne sinulle vieraillessasi jollain toisella, asiaan liittymättömällä verkkosivustolla.

Kohdistetun mainonnan rajoittaminen – Omalla lainkäyttöalueellasi saattaa olla käytössä kohdistetun mainonnan rajoittamisen tai estämisen mahdollistavia lakeja tai alan itsesääntelykehyksiä. Yhä useammat mainostajat upottavat kuvakkeita (esimerkiksi “AdChoices”-kuvakkeen) omiin mainoksiinsa tai niiden lähelle ilmoittaen näin noudattavansa soveltuvia itsesääntelykehyksiä. Valitessasi tämän kuvakkeen sinut saatetaan ohjata verkkosivustolle, jolla sinun tulisi voida rajoittaa tai estää mainosten näkymisen tietokoneellasi. On kuitenkin huomioitava, että tällaisten kuvakkeiden (mukaan lukien “AdChoices”-kuvake) avulla voidaan rajoittaa vain niiden yhtiöiden mainoksia, jotka ovat rekisteröityneet käyttämään kyseistä soveltuvaa kuvaketta kohdistetun mainonnan hallinnointiin.

Mikäli ja siltä osin, kun mainos ei sisällä soveltuvia kuvakkeita, tulee sinun vierailla sillä verkkosivustolla, jolta kyseinen mainos on peräisin tai varsinaisen mainostajan verkkosivustolla ja lukea sen tietosuojakäytäntö. Siitä saattaa löytyä tietoa siitä, miten heidän mainostensa vastaanottamisen voi pysäyttää.

Lisätietoja kohdistetusta mainonnasta sekä siitä, miten siihen liittyviä mainoksia voi rajoittaa löytyy osoitteesta:

http://www.aboutads.info/

Huomaathan, että tämä mainosverkosto tai siihen kuuluvat yhtiöt eivät ole PADin määräysvallassa.

”Älä seuraa” -toiminto – ”Älä seuraa” on verkkoselaimeen asetettavissa oleva tietosuoja-asetus, jonka tarkoituksena on antaa käyttäjän hallita hänen oman verkkotoimintansa seurantaa eri verkkosivustoilla.

Miten PAD reagoi ”Älä seuraa” -signaaleihin – PADin verkkosivustot eivät tällä hetkellä noudata verkkoselaimessa käyttöön otettua ”Älä seuraa” -asetusta.

MITKÄ LAIT KOSKEVAT PADIN VERKKOSIVUSTOJA JA KANSAINVÄLISTÄ HENKILÖKOHTAISTEN TIETOJEN SIIRTOA

Verkkosivustojamme hallitaan ja käytetään Yhdysvaltain lakien mukaisesti, mutta ne suunnitellaan myös sopimaan yhteen niiden maiden lakien kanssa, joissa meillä on toimintaa.

Koska liiketoimintamme on kansainvälistä, verkkosivustojamme tukevat ja henkilökohtaisia tietojasi prosessoivat tietokonepalvelimet saattavat olla sen maan ulkopuolella, josta käytät verkkosivustojamme ja josta tietosi on kerätty. Tästä johtuen henkilökohtaisia tietojasi saatetaan käsitellä, ylläpitää ja/tai siirtää ulkomailla sellaiseen maahan, jonka yksityisyyslait eivät vastaa asuinmaasi lakeja. Tällaisessa tapauksessa käytämme henkilökohtaisia tietojasi tämän tietosuojahuomautuksen mukaisesti.

Huomaathan, että käyttämällä PADin verkkosivustoja tai antamalla tietoja PADille (a) hyväksyt, että PADin verkkosivustoihin sovelletaan Yhdysvaltain lainsäädäntöä ja (b) suostut siihen, että tällaisia tietoja kerätään, käsitellään ja ylläpidetään Yhdysvalloissa ja muissa maissa ja että kyseisiä tietoja siirretään Yhdysvaltoihin ja/tai muihin maihin.

Huomaathan, että tiettyjen maiden ja osavaltioiden lainsäädäntö saattaa edellyttää tiettyjen tietojen kertomista tässä tietosuojalausekkeessa, sillä ne liittyvät näihin maihin ja osavaltioihin. Alla voit lukea näitä lainkäyttöalueita koskevia tietoja. Tällaiset paikkakohtaiset tiedot ovat osa tätä tietosuojalauseketta, ja niitä sovelletaan PADin keräämiin tietoihin vain silloin, kun sekä siinä määrin, kuin soveltuvan toimivallan lainsäädäntö tällaista soveltamista edellyttää.

TÄHÄN TIETOSUOJALAUSEKKEESEEN TEHTÄVISTÄ MUUTOKSISTA ILMOITTAMINEN

Huomaathan, että PAD pidättää oikeuden muuttaa tätä tietosuojalauseketta milloin tahansa. Mikäli olennaisia muutoksia tehdään, niistä pyritään ilmoittamaan hyvissä ajoin etukäteen. Muutokset tulevat voimaan välittömästi, kun tarkastettu tietosuojalauseke on julkaistu vastaavalla verkkosivustolla. Tarkastathan sivuston aika ajoin. 

YHTEYDEN OTTAMINEN PADIIN TÄHÄN TIETOSUOJALAUSEKKEESEEN TAI OMIIN HENKILÖTIETOIHISI LIITTYVISSÄ ASIOISSA

Jos jokin tätä tietosuojalauseketta tai omia henkilötietojasi koskeva huolestuttaa sinua, voit ottaa PADiin yhteyttä alla olevien sähköposti- ja postiosoitteiden avulla. Pyyntösi käsitellään Iso-Britanniassa sijaitsevassa PADin asiakaspalvelukeskuksessa:

Sähköpostitse:   privacy@peopleagainstdirty.com

Postitse:  c/o People Against Dirty Holdings Limited – Privacy Inquiries
1 Eton Street
Richmond, Surrey TW9 1AG
United Kingdom

Puhelimitse tai verkkolomakkeella: Napsauttamalla tätä pääset siirtymään “Ota yhteyttä” -sivulle, jossa voit selvittää, onko omassa paikassasi yhteydenotto mahdollista puhelimitse tai verkkolomakkeella.

Huomaathan, että tiettyjen lainsäädäntöalueiden soveltuvat lait saattavat antaa sinulle oikeuksia, esimerkkinä (mikäli koskee omaa lainsäädäntöaluettasi) oikeus pyytää PADilta seuraavia asioita:

  • pyyntö saada tietää sinusta kerättyjen henkilötietojen ryhmät sekä tarkat osat, kyseisten henkilötietojen käyttö ja käsittely PADin taholta, mukaan lukien kyseisen käytön ja käsittelyn tarkoitus, tiedot lähteestä, josta henkilötietosi on saatu, miten henkilötietojasi käytetään ja käsitellään sekä niiden muiden osapuolten ryhmät, joille henkilötietojasi jaetaan tai luovutetaan sekä pyyntö saada kopio omista, PADin hallussa olevista henkilötiedoistasi
  • omien henkilötietojen korjaus ja päivittäminen
  • pyyntö, ettei sinuun oteta jatkossa yhteyttä
  • henkilötietojesi poisto
  • pyyntö keskeyttää henkilötietojesi käyttö ja käsittely (mukaan lukien jakaminen ja luovuttaminen)
  • pyyntö ilmoittaa mahdollisista muutoksista tai poistovaatimuksista muille osapuolille, joille henkilötietojasi on jaettu tai luovutettu.

Kaikki mainituista oikeuksista eivät välttämättä koske omaa lainkäyttöaluettasi; PAD noudattaa sovellettavaa lainsäädäntöä.  Alla olevaan “Maa- ja osavaltiokohtaiset tiedot” -osioon kannattaa tutustua.

Ennen pyyntöihin vastaamista PADilla saattaa olla tarve kysyä lisätietoja sen varmistamiseksi, että pyyntö on peräisin siltä henkilöltä, jota kyseessä olevat henkilötiedot koskevat tai joltain valtuutetulta edustajalta. Tällaisen henkilöllisyyden ja valtuutuksen varmentamista varten kerätyt tiedot pyritään pitämään minimissä, mutta varmennuksen taso riippuu eri tekijöistä, esimerkkinä pyynnön tyyppi sekä henkilötietojen arkaluontoisuus. Joissain tapauksissa saattaa olla tarpeen pyytää jotain viranomaisten myöntämää tunnistetta henkilöllisyyden todentamiseksi.  Kaikkia tällaisen varmennuksen yhteydessä kerättyjä henkilötietoja käytetään vain kyseessä olevaan pyyntöön vastaamista varten.

Huomaathan, että PAD saattaa poistaa tietoja sisältäviä rekistereitä rutiininomaisen rekisterin ylläpidon mukaisesti, oman harkintansa mukaisesti sekä aika ajoin.

SUOMI –

  • EU:n yleinen tietosuoja-asetus (GDPR)

HUOMAATHAN, ETTÄ EU/ETA-ALUEEN VERKKOSIVUSTOMME EI OLE TARKOITETTU ALLE 16-VUOTIAILLE LAPSILLE TAI HENKILÖILLE, JOTKA EIVÄT OLE SAAVUTTANEET EU/EEA-JÄSENVALTION MÄÄRITTÄMÄÄ IKÄRAJAA SÄHKÖISEN SUOSTUMUKSEN ANTAMISELLE. JOS OLET ALLE 16-VUOTIAS TAI ET OLE SAAVUTTANUT OMAN ASUINMAASI MÄÄRITTÄMÄÄ SÄHKÖISEN SUOSTUMUKSEN ANTAMISTA KOSKEVAA IKÄRAJAA, ÄLÄ ANNA MEILLE MINKÄÄNLAISIA TIETOJA. EMME KERÄÄ HENKILÖTIETOJA TIEDONKERUU- TAI KÄSITTELYTARKOITUKSIIN KENELTÄKÄÄN, JONKA TIEDÄMME OLEVAN SOVELLETTAVAN IKÄRAJAN MUKAAN ALAIKÄINEN.

PAD noudattaa Euroopan unionin yleistä tietosuoja-asetusta (GDPR), Euroopan unionissa (EU) ja Euroopan talousalueella (ETA) sovellettavaa tietosuojalakia, joka astui voimaan 25.5.2018. Yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisiin oikeuksiisi sisältyvät tässä tietosuojahuomautuksessa aiemmin mainitut oikeudet sekä tietyissä olosuhteissa yleisessä tietosuoja-asetuksessa kuvatulla tavalla oikeus:

  • saada henkilötiedot siirrettyä sinulle tai toiselle rekisterinpitäjälle yleisesti käytetyssä koneellisesti luettavassa muodossa (oikeus tietojen siirtämiseen) 
  • vaatia PADia poistamaan henkilötiedot tietyissä olosuhteissa, ja mikäli tiedot ovat julkisia, näkemään kohtuullisesti vaivaa ilmoittaakseen tietoa käsitteleville rekisterinpitäjille, että olet pyytänyt mahdollisten linkkien, kopioiden tai jäljennösten poistoa (oikeus tietojen poistamiseen)
  • saada lisätietoja PAD tietojen käsittelystä pyytämällä pääsyä tietoihin ja saada tiedot yleisesti käytetyssä elektronisessa muodossa (oikeus päästä tietoihin)
  • rajoittaa henkilötietojen käsittelyä (oikeus rajoittaa tietojen käsittelyä)
  • käsittelyn ollessa suostumusperusteista oikeus peruuttaa suostumus
  • kieltää oman erikoistilanteesi vuoksi henkilötietojesi käsittely (oikeus kieltää tietojen käsittely)
  • saada virheelliset henkilötiedot oikaistua (oikeus tietojen oikaisuun); ja
  • tehdä valitus asianmukaiselle valvontaviranomaiselle. EU:n tietosuojaviranomaisten yhteystiedot ovat osoitteessa http://ec.europa.eu/justice/data-protection/bodies/authorities/index_en.htm.

Mikäli sinulla on PADilta kysyttävää yleiseen tietosuoja-asetukseen liittyen, otathan meihin yhteyttä:

  • Sähköpostitse: privacy@peopleagainstdirty.com
  • Postitse: c/o People Against Dirty Holdings Limited – Privacy Inquiries
    1 Eton Street
    Richmond, Surrey TW9 1AG
    United Kingdom

PAD käsittelee henkilötietoja ensisijaisesti suostumukseen perustuen, mutta henkilötietoja käsitellään myös tilanteissa, joissa laki edellyttää käsittelyä, tai kun se on oikeutettujen etujen mukaista. Esimerkiksi PAD saattaa käsitellä antamiasi henkilötietoja oikeutettujen etujen perusteella, kun meidän tulee (1) vastata kysymyksiisi tai pyyntöihisi, kuten silloin kun tarjoamme asiakaspalvelua tai käsittelemme ja ratkaisemme oikeusvaateita tai mahdollisia riita-asioita, tai (2) hallita ja kehittää verkkosivujamme, kuten silloin kun paikannamme sijaintisi ja tunnistamme kielivalintasi toimittaaksemme sisältöä, valvomme kommentteja ja arviointeja verkkosivuillamme käyttöehtorikkomusten estämiseksi, tai kun mahdollistamme yksityisyydensuojan noudattamista koskevien ilmoitusten sekä suostumusperusteisten ja valinnaisten evästeiden käytön. Muita oikeutettuja etuja saatetaan soveltaa henkilötietojesi käsittelyyn tässä tietosuojahuomautuksessa kuvatulla tavalla.

PAD käsittelee henkilötietoja ainoastaan tässä tietosuojahuomautuksessa kuvattuihin oikeutettuihin tarkoituksiin ja tarvittaessa ainoastaan sellaisiin muihin tarkoituksiin, jotka ovat yhdenmukaisia oikeutettujen tarkoitusten kanssa, eikä mihinkään muihin yhteensopimattomiin tarkoituksiin. Lisäksi PAD ei säilytä henkilötietojasi pidempään kuin on tarpeen, ja tietoja säilytetään yleisen tietosuoja-asetuksen vaatimusten mukaisella tavalla. PAD on ottanut huomioon asianmukaiset kriteerit tietojesi säilytysajan määrittämisessä, esimerkiksi henkilötietojen luonne ja kategoriat, tarkoitus, jota varten henkilötietoja säilytetään (mukaan lukien tarve tietojen lisäkäsittelyyn oikeutettujen keräystarkoitusten mukaisesti), turvatoimenpiteet tietojen suojaamiseksi ja sovellettavat takeet riskien vähentämiseksi, sekä rekisteröityyn kohdistuvien mahdollisten (positiivisten ja negatiivisten) vaikutusten tasapaino.

Kuten tässä tietosuojahuomautuksessa edellä kuvattiin, koska kyseessä on kansainvälinen yritys, henkilötietojasi voidaan siirtää käsiteltäväksi ulkomaille, myös Yhdysvaltoihin. Jäljempänä voit lukea lisää siitä, miten PAD noudattaa yleisen tietosuoja-asetuksen vaatimuksia Yhdysvaltoihin siirrettävien tietojen osalta.

  • Henkilötietojen siirto ETA:n ulkopuolelle 

Saatamme siirtää henkilötietojasi Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelle. Pyrimme rajoittamaan tätä toimintaa mahdollisuuksien mukaan, mutta se saattaa olla tarpeen, jos esimerkiksi jollakin toimittajallamme on datakeskus ETA:n ulkopuolella. Jos joudumme siirtämään henkilötietojasi ETA:n ulkopuolelle, ryhdymme kaikkiin kohtuullisesti tarpeellisiin toimiin varmistaaksemme, että henkilötietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti ja että asianmukaiset oikeudelliset varotoimet ovat voimassa ennen siirtoa. Varmistamme esimerkiksi, että meidän ja tietojen vastaanottajan välisissä sopimuksissa on tietosuojaa koskevat EU:n hyväksymät vakiolausekkeet tai tehokkaan suojauksen tiedetään olevan käytössä henkilötietojen siirtämisessä.