TIETOSUOJAILMOITUS

Tämä tietosuojailmoitus annetaan People Against Dirty Holdings Limitedin ja sen osakkuusyhtiöiden puolesta. Tässä osakkuusyhtiö merkitsee mitä tahansa yhtiötä, joka suoraan tai epäsuorasti hallitsee People Against Dirty Holdings Limitediä tai jota People Against Dirty Holdings Limited hallitsee tai joka on saman hallinnan alainen People Against Dirty Holdings Limitedin kanssa yli 50 prosentin omistajuudella äänestysosuudesta tai vastaavanlaisesta osuudesta kyseisessä yhtiössä. Näin ollen, kun käytämme termejä PAD Group tai me tai meidän tässä tietosuojailmoituksessa, viittaamme People Against Dirty Holdings Limitediin tai johonkin sen osakkuusyhtiöistä, joka on vastuussa tietojesi käsittelystä. Arvostamme meihin kohdistamaasi luottamusta antaessasi meille henkilökohtaisia tietojasi. Otamme yksityisyytesi vakavasti ja olemme sitoutuneet sen suojelemiseen.

Meillä on tietoturvatiimi, joka on vastuussa tätä tietosuojailmoitusta koskevien kysymysten valvonnasta. Jos sinulla on kysymyksiä tästä tietosuojailmoituksesta, ota yhteyttä tietoturvatiimiimme alla annetuilla yhteystiedoilla.

Tässä tietosuojailmoituksessa selostetaan, miten huolehdimme henkilötiedoistasi käydessäsi verkkosivustollamme (paikastasi riippumatta), mitkä tietosuojaoikeutesi ovat ja miten laki suojelee sinua.

Tässä tietosuojailmoituksessa kuvataan:

  • Tiedot, joita saatetaan kerätä, ja keräystavat
Tietojasi saatetaan kerätä eri tavoin, esimerkiksi kun annat meille tietoja (kuten nimesi, syntymäaikasi, postiosoitteesi ja sähköpostiosoitteesi) tai kun käytät verkkosivustoamme tai palvelujamme tai olet vuorovaikutuksessa niiden kanssa. Yleisiä tietoja verkkosivustomme tai palvelujemme käytöstä (kuten IP-osoitteet) saatetaan kerätä automaattisilla tekniikoilla, kuten evästeillä ja jäljitteillä.  Lue lisää napsauttamalla tätä.
  • Näin käytämme tietoja
Saatamme käyttää tietoja eri tarkoituksiin, mm. antamaan sinulle tietoja tuotteistamme, kampanjoistamme ja muista erikoistarjouksista, mukauttamaan käyttökokemuksesi verkkosivustollamme ja suorittamaan tutkimuksia ja analyysejä verkkosivustostamme, tuotteistamme, markkinoinnistamme ja myynnistämme.  Lue lisää napsauttamalla tätä.
  • Näin jaamme henkilötietoja
Emme myy tai vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille. Saatamme jakaa henkilötietojasi seuraavien tahojen kanssa: (1) luvallasi kolmannet osapuolet, (2) tytär- ja osakkuusyhtiöt (mukaan lukien muut PAD Groupin yhtiöt), (3) kumppanimme, mainostajat ja muut kolmannet osapuolet ensisijaisesti liiketoiminnallisiin ja operatiivisiin tarkoituksiin, (4) puolestamme palveluja tarjoavat kolmannet osapuolet ja (5) muut kolmannet osapuolet juridisten velvoitteiden noudattamista varten.  Lue lisää napsauttamalla tätä.
  • Näin pidämme tiedot turvassa
Käytämme alalla hyväksyttyjä turvajärjestelyjä, jotka auttavat suojaamaan henkilötietojasi valtuuttamattomalta käytöltä, muunnoksilta, menetyksiltä tai väärinkäytöltä. Lue lisää napsauttamalla tätä.
  • Lisätietoja evästeistä ja jäljitteistä sekä tietojen automaattisen keräämisen lopettamisesta
Automatisoidulla teknologialla (esim. evästeet ja jäljitteet) kerätään yleisiä, muita kuin henkilötietoja ja joissakin tapauksissa IP-osoitteita. Lue lisää napsauttamalla tätä.
  • Lisätietoja verkkomainonnasta yhteydettömillä verkkosivustoilla (kolmansien osapuolten mainostenvälitys tai kohdistettu mainonta) ja mainonnan vastaanottamisen lopettamisesta
Käytämme tietoja, jotka on kerätty automatisoidulla teknologialla (esim. evästeet ja jäljitteet) voidaksemme osallistua kolmansien osapuolten mainostenvälitykseen / kohdistettuun mainontaan. Lue lisää napsauttamalla tätä.
  • Näin ilmoitamme sinulle muutoksista tähän tietosuojailmoitukseen
Saatamme muuttaa tätä tietosuojailmoitusta milloin tahansa. Jos teemme oleellisia muutoksia, pyrimme antamaan sinulle tietoa muutoksista kohtuullisen ajoissa siinä määrin kuin ne ovat oleellisia. Muutokset ovat voimassa välittömästi, kun korjattu tietosuojailmoitus julkaistaan vastaavalla verkkosivustollamme.  Lue lisää napsauttamalla tätä.
  • Näin voit olla yhteydessä meihin tästä tietosuojailmoituksesta tai henkilötiedoistasi
Tämä tietosuojailmoitus sisältää yhteystiedot siltä varalta, että sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita tästä tietosuojailmoituksesta tai henkilötiedoistasi. Lue lisää napsauttamalla tätä.

PAD Groupin verkkosivustoilla saattaa olla joitakin linkkejä muiden yritysten verkkosivustoihin. Nämä verkkosivustot saattavat kerätä tietoja PAD Groupista riippumattomalla tavalla. Huomaa, ettemme hallitse muiden yritysten verkkosivustojen sisältöä tai tietosuojakäytäntöjä emmekä ole vastuussa niistä. Sinun kannattaa tutustua näiden verkkosivustojen tietosuojailmoituksiin ennen kuin päätät lähettää tietoja niille.

HUOMAA, ETTÄ VERKKOSIVUSTOMME EI OLE TARKOITETTU ALLE 13-VUOTIAILLE LAPSILLE. JOS OLET ALLE 13-VUOTIAS, ÄLÄ ANNA MINKÄÄNLAISIA TIETOJA. EMME KERÄÄ HENKILÖKOHTAISIA TIETOJA KENELTÄKÄÄN, JONKA VARMASTI TIEDÄMME OLEVAN ALLE 13-VUOTIAS.

LUE TÄMÄ TIETOSUOJAILMOITUS HUOLELLISESTI, SILLÄ KÄYTTÄMÄLLÄ VERKKOSIVUSTOJAMME MYÖNNÄT YMMÄRTÄVÄSI JA HYVÄKSYVÄSI TÄMÄN TIETOSUOJAILMOITUKSEN EHDOT.

Tiedot, joita saatetaan kerätä, ja keräystavat

Saatamme kerätä tietojasi useilla eri tavoilla, mm. seuraavilla: kun sinä annat tietoja meille, tietoja kerätään automaattisesti tai saamme tietoja kolmansilta osapuolilta.

  • Tiedot, jotka sinä annat meille jonkin verkkosivustomme tai markkinointi- tai mainontakumppaniemme verkkosivustojen kautta

Keräämme tietoja, mukaan lukien henkilötietoja, kuten nimesi, syntymäaikasi, postiosoitteesi ja sähköpostiosoitteesi, kun annat niitä rekisteröityessäsi vastaanottamaan sähköpostiviestejä, pyytäessäsi tietoja, lähettäessäsi kommentteja, lähettäessäsi tuotearvosteluja tai osallistuessasi kampanjoihin (esim. kilpailuihin tai arvontoihin) tai kyselyihin.

Jos PAD Groupin verkkosivusto tarjoaa ostos- tai muita kaupallisia palveluita, voit tilauslomakkeella pyytää tietoja, tuotteita ja palveluja. Tilauslomakkeessa saatetaan pyytää taloudellisia tietoja, kuten tili- tai luottokorttinumeroita. PAD Group ei kerää tai tallenna taloudellisia tietoja; kolmansien osapuolten maksujenkäsittelijät käsittelevät ne. Älä lähetä meille taloudellisia tietoja muutoin kuin suojatun selausistunnon kautta.

Henkilökohtaisten tietojen antaminen meille on täysin vapaaehtoista. Jos kuitenkin kieltäydyt antamasta olennaisia yksityiskohtia (joiden saatetaan ilmaista olevan olennaisia esimerkiksi rekisteröitymislomakkeessa), verkkosivuston joidenkin ominaisuuksien ja toimintojen käyttäminen ja/tai palveluistamme tai kampanjoistamme hyötyminen (esimerkiksi osallistuminen arvontoihin tai kilpailuihin) on mahdotonta.

  • Tiedot, jotka kerätään automaattisesti vieraillessasi verkkosivustoillamme tai kampanja- tai mainoskumppaniemme verkkosivustoilla

Me, samoin kuin kaikki kolmansien osapuolten mainostajat ja/tai palveluntarjoajat, voimme sijoittaa selaimeesi evästeitä, jäljitteitä tai muita jäljitysteknologioita, joilla kerätään automaattisesti yleisiä, muita kuin henkilökohtaisia tietoja vieraillessasi verkkosivustoillamme (lisätietoja evästeistä, jäljitteistä ja automaattisen keräyksen lopettamisesta on jäljempänä tässä tietosuojailmoituksessa). IP-osoitteesi, jota joissakin tapauksissa saatetaan pitää henkilötietoina, saatetaan myös kerätä automaattisella tekniikalla. Katso lisätietoja IP-osoitteiden keräämisestä ja mahdollisuudesta yhdistää selaustottumukset ja oma tietokoneesi alla olevasta osiosta.

Silloin, kun olet jonkin kampanja- tai mainoskumppanimme verkkosivustolla, evästeemme tai jäljitteemme sijoitetaan tietokoneeseesi tarkastelemasi PAD Groupin sisällön (esim. tuotekampanja tai mainos) kautta.

Me tai kampanja- tai mainoskumppanimme saatamme käyttää evästeillä tai jäljitteillä kerättyjä tietoja kohdistetun mainonnan tarjoamiseen sinulle. Mainosten näyttämistä yhteydettömien yritysten verkkosivustoilla kutsutaan kolmansien osapuolten mainostenvälitykseksi tai kohdistetuksi mainonnaksi (lisätietoja verkkomainonnasta yhteydettömillä verkkosivustoilla [kolmansien osapuolten mainostenvälitys tai kohdistettu mainonta] ja niiden vastaanottamisen lopettamisesta on jäljempänä tässä tietosuojailmoituksessa).

Tietoja, joita saatetaan kerätä automaattisesti, ovat mm. seuraavat:

  • Internet-selaintiedot
  • tietokonetiedot
  • IP-osoite. Huomaa, että IP-osoite on numero, jonka Internet-palveluntarjoaja määrittää tietokoneelle, jotta pystyt käyttämään Internetiä. Jotkin palveluntarjoajat määrittävät uuden IP-osoitteen joka kerta, kun käytät Internetiä, kun taas toiset palveluntarjoajat määrittävät saman numeron jokaisella Internetin käyttökerralla. Tapauksissa, joissa sinulle määritetään sama IP-osoite, tiedot selaustottumuksistasi voidaan yhdistää omaan tietokoneeseesi.
  • käyttöjärjestelmä
  • avatut verkkosivut
  • napsautetut linkit
  • käyntien päivämäärä ja kellonaika.

Käytämme näitä tietoja siinä määrin kuin on tarpeen, jotta voimme toteuttaa oikeutettuja etujamme ja tarjota paremman verkkosivuston käyttökokemuksen diagnosoimalla ongelmia palvelimissamme, arvioimalla navigointia sivustolla ja ymmärtämällä paremmin sivustomme kävijöiden ikärakennetta. Näin voimme tarjota tarkoituksenmukaisempaa sisältöä, toimivuutta ja tarjouksia.

  • Tiedot, jotka saamme kolmansilta osapuolilta

Saatamme saada tietoa sinusta verkostoitumispalveluista, jos sinä tai muut käyttäjät (esim. kaverisi) annatte oikeuden profiileihinne, kommentteihinne tai yhteyksiinne, jos tykkäätte meistä tai jos päätätte osallistua PAD Groupin sponsoroimaan sosiaalisen median palvelussa sijaitsevaan sivuun tai ohjelmaan (esim. Methodin Facebook-sivu). Sinusta vastaanottamamme tiedot saattavat sisältää kaveriluettelosi, jakamasi kommentit, ryhmät ja sijainnin.

Verkkosivustoillamme saattaa olla myös lisäosia ja muita sivusto-ominaisuuksia kolmansilta osapuolilta, kuten Facebookin Tykkää-painike ja Facebookin keskustelut ja muut ominaisuudet, jotka mahdollistavat kirjautumisen, tai muita sivustotoimintoja ja -vuorovaikutusta sosiaalisen median palvelujen kanssa. Näitä lisäosia ja ominaisuuksia, mukaan lukien niiden toiminta ja käyttö, sekä tietoja, jotka annat näille kolmansille osapuolille käyttäessäsi niitä, hallitsevat niiden tarjoajina olevien kolmansien osapuolten tietosuojakäytännöt.  Huomaa, ettemme hallitse tällaisten tahojen tietosuojakäytäntöjä emmekä ole vastuussa niistä. Sinun kannattaa tutustua tietosuojailmoituksiin ja asianmukaisiin ehtoihin ennen kuin päätät käyttää kolmansien osapuolten lisäosia tai ominaisuuksia.

Näin käytämme tietoja

Saatamme käyttää tietojasi seuraavien oikeutettujen etujemme toteuttamiseksi:

  • vastaamaan kysymyksiisi ja pyyntöihisi
  • antamaan sinulle tietoja yrityksestämme/yrityksistämme, tuotteistamme, palveluistamme, kampanjoistamme ja muista erikoistarjouksista, myös kohdistetun mainonnan kautta
  • mukauttamaan verkkosivustomme käyttökokemuksesi räätälöidyn sisällön, mainosten ja tarjousten avulla
  • viestimään kanssasi tili- ja muista asioista sekä harkintamme mukaan sinuun mahdollisesti vaikuttavista PAD Groupin käytäntöjen muutoksista
  • suorittamaan verkkosivustojamme, tuotteitamme, palveluitamme, mainontaamme, kampanjoitamme ja myyntiämme koskevia tutkimuksia ja analyysejä sekä hallitsemaan ja parantamaan niitä, mukaan lukien esimerkiksi verkkosivustojemme käytön helpottaminen ja sisällön parantaminen, jotta ymmärrämme paremmin, miten ihmiset käyttävät verkkosivustojamme, tuotteitamme ja palvelujamme
  • käsittelemään maksutapahtumia
  • hallinnoimaan ohjelmia ja kampanjoita, joihin osallistut, mukaan lukien arvonnat ja kilpailut
  • toteuttamaan muita toimintoja, joista ilmoitetaan antaessasi tietojasi
  • toteuttamaan aktivoimiasi sosiaalisen median ominaisuuksia ja/tai
  • yhdistämään kaikki sinusta keräämämme tai saamamme tiedot edellä mainittuja tarkoituksia varten.

Saatamme käyttää meille antamiasi tietoja tarpeen mukaan, jotta voimme toteuttaa välillämme tehdyn (mahdollisen) sopimuksen mukaiset vaatimukset (ts. tuotetilauksen käsittelemiseen).

 

  • Markkinointiviestintä

Jos haluat ajantasaisia uutisia ja tietoja tuotteistamme, kampanjoistamme ja muista tapahtumista ja toiminnasta, ilmoita rekisteröitymällä verkkosivustollamme tai kirjoittamalla meille. Emme lähetä sinulle viestejä ilman suostumustasi, ja sinulla on oikeus pyytää meitä olla käyttämättä yhteystietojasi markkinointitarkoituksiin. Voit peruuttaa nämä markkinointiviestit tai muuttaa asetuksia milloin tahansa. Jos haluat muuttaa viestien saamista meiltä tai lopettaa ne kokonaan, ota yhteyttä tietoturvatiimiimme (yhteystiedot edellä).

Näin jaamme henkilötietoja

Emme myy tai vuokraa henkilötietojasi kolmansille osapuolille. Saatamme aika ajoin jakaa henkilötietojasi tytäryhtiöittemme, osakkuusyhtiöittemme, liiketoimintakumppaneidemme ja palveluntarjoajiemme kanssa esimerkiksi alla mainituissa tapauksissa. Saatamme myös jakaa koostettuja ja/tai anonyymejä tietoja liiketoimintakumppaneittemme kanssa niiden omia liiketoimintatarkoituksia varten.

  • PAD Groupin jäsenet, tytäryhtiöt ja liiketoimintakumppanit

Saatamme jakaa henkilötietojasi PAD Groupin tytär- ja osakkuusyhtiöiden kanssa tai kumppaniemme, mainostajien tai muiden kolmansien osapuolien kanssa ensisijaisesti liiketoiminnallisiin ja operatiivisiin tarkoituksiin, mukaan lukien yhteiset myynninedistämistoimet muiden kolmansien osapuolten kanssa.

  • Kolmannet osapuolet, jotka tarjoavat palveluita puolestamme

Saatamme jakaa henkilötietojasi kolmansien osapuolten kanssa, jotka auttavat meitä toteuttamaan pyyntöjäsi, tarjoavat erilaisia ominaisuuksia, palveluja ja materiaaleja verkkosivustojemme kautta ja vastaavat tiedusteluihisi, sekä muihin tarkoituksiin, jotka on kuvattu yllä olevassa kohdassa Näin käytämme tietoja. Kolmansien osapuolten yhtiöitä, joille saatamme tarjota näitä tietoja, voivat olla mahdolliset tai nykyiset mainostajat, mainontapalvelujen tarjoajat (mukaan lukien verkkosivustojen jäljityspalvelut), liikekumppanit, sponsorit, luvanhaltijat, tutkijat ja muut vastaavat tahot.  Saatamme myös käyttää henkilötietojasi yleisten kohderyhmäsegmenttien luomiseen tarjotaksemme kohdistettua mainontaa sosiaalisen median areenoilla ja kolmansien osapuolten sivustoilla.

  • Oikeusprosessit ja muut erikoistilanteet

Saatamme jakaa henkilötietojasi kolmansien osapuolten kanssa voidaksemme noudattaa laillisia velvoitteita, kuten pyyntöjä valtion viranomaisilta, jotka suorittavat tutkimuksia, varmentamaan tai valvomaan verkkosivustojemme käyttöehtoja tai muita soveltuvia käytäntöjä tai suojelemaan sivustojemme vierailijoiden, yleisön tai kolmansien osapuolten oikeuksia, omaisuutta tai turvallisuutta.  Saatamme myös luovuttaa henkilötietojasi toiselle yritykselle liiketoimintayksikköjemme tai tuotemerkkiemme myynnin yhteydessä.

Näin pidämme tiedot turvassa

Otamme tietoturvan vakavasti ja käytämme alalla hyväksyttyjä turvajärjestelyjä, joilla voimme suojata henkilötietosi valtuuttamattomalta käytöltä, muunnoksilta, menetyksiltä tai väärinkäytöltä. Esimerkiksi tallennamme henkilötietosi tietokonejärjestelmiin, joissa on rajoitetut käyttöoikeudet ja jotka sijaitsevat valvotuissa tiloissa.

Lisätietoja evästeistä ja jäljitteistä sekä tietojen automaattisen keräämisen lopettamisesta

PAD Group kerää yleisiä, muita kuin henkilökohtaisia tietoja automatisoidulla teknologialla. Tietojen automatisoitu keräys tehdään yleensä kahdella teknologialla: evästeillä ja verkkojäljitteillä.

  • Lisätietoja evästeistä

Mikä on eväste – Eväste on pieni tiedosto, jonka verkkosivusto, jolla vierailet, sijoittaa tietokoneeseesi Internet-selaimen avulla. Evästeet pystyvät tunnistamaan tietokoneesi ja tallentamaan tietoja, kuten avatut verkkosivut, katsotut mainokset, käyttötiheyden ja käytetyn selaimen tyypin.

Internet-selain yleensä hallinnoi evästeitä.

Näin evästeitä käytetään – Evästeitä käytetään yleensä avustamaan turvallisuudessa (esim. kirjaamaan sinut ulos turvatusta selausistunnosta tietyn toimettomuusjakson jälkeen), sivustolla liikkumiseen (esim. muistamaan asetuksesi, jotta et joudu antamaan samoja tietoja uudelleen, kuten kieliasetukset) ja sivuston käyttökokemuksesi parantamiseen (esim. selaustottumuksiasi vastaavan sisällön, mainosten ja tarjousten toimittamiseen).

Evästeet voivat säilyä tietokoneessa selausistunnon ajan tai ennalta määrätyn ajanjakson ajan. Evästeet, jotka säilyvät tietokoneessa selainistunnon ajan, ovat nimeltään istuntoevästeitä (esim. verkkokaupan ostoskorin sisältö katoaa selausistunnon päätyttyä). Evästeet, jotka säilyvät tietokoneessa ennalta määritetyn ajanjakson ajan, ovat nimeltään pysyviä evästeitä (esim. englannin valitseminen usealla kielellä tarjotulla verkkosivustolla, jotta sisältö näkyy englanniksi, kun palaat sivustolle jopa viikkoja tai kuukausia myöhemmin).

Evästeiden hyväksyminen, poistaminen käytöstä tai poistaminen – Voit ehkä määrittää selaimen antamaan ilmoituksen ennen evästeen vastaanottamista, jolloin voit päättää, haluatko hyväksyä sen vai estää kaikki evästeet. Katso ohjeita selaimen ohjevalikosta.

Useissa selaimissa voit myös poistaa jo tallennetut evästeet.  Huomaa, että evästeiden poistaminen todennäköisesti haittaa vierailtujen verkkosivustojen toimintaa, jolloin et ehkä pysty näkemään sisältöä tai käyttää sovelluksia, jota verkkosivusto tarjoaa.

Voit poistaa tietokoneeseen asennetut evästeet noudattamalla selaimen ohjevalikon neuvoja.  Alla on suosituimpien Internet-selainten linkkejä, joista saat lisää tietoa evästeiden hallitsemisesta:

Lisäksi jotkin verkkosivustomme saattavat sisältää kuvakkeen (kuten AdChoices-kuvakkeen), joka yleensä sijaitsee sivun alaosassa, tai jonkin toisen painikkeen, jonka kautta käyttäjät voivat saada lisätietoa evästeitä verkkosivustoillamme käyttävistä yrityksistä ja vaihtoehdoistaan näiden evästeiden suhteen.

Lisätietoja evästeistä on myös täällä:

http://allaboutcookies.org/

http://www.onguardonline.gov/

  • Lisätietoja verkkojäljitteistä

Mikä on verkkojäljite – Verkkojäljitteet ovat pieniä tietokonekoodin osia, jotka sijaitsevat läpinäkyvissä graafisissa kuvissa, joita näytetään vierailluilla verkkosivustoilla tai vastaanotetuissa sähköpostiviesteissä. Verkkojäljitteet eivät ole havaittavissa, sillä ne sijaitsevat usein hyvin pienessä kuvan osassa. Verkkojäljitteet tunnetaan myös kuvapistetunnisteina, läpinäkyvinä GIF-tiedostoina ja web bugeina.

Verkkojäljitteiden käyttäminen – Verkkojäljitteillä seurataan yleensä verkkosivustoliikennettä. Verkkojäljitteitä voidaan myös käyttää evästeiden kanssa sen selville saamiseksi, miten verkkosivustojen käyttäjät selaavat ja käsittelevät verkkosivustojen sisältöä. Esimerkiksi yritys, joka omistaa verkkosivustojen verkoston, saattaa verkkojäljitteillä laskea ja tunnistaa kävijät, jotka siirtyvät yrityksen verkkosivustojen välillä. Käyttäjien tunnistamisen avulla verkkosivustojen omistaja voi mukauttaa käyttäjien vierailut ja tehdä niistä käyttäjäystävällisempiä.

Verkkojäljitteiden poistaminen – Jotta voit poistaa verkkojäljitteitä, joudut poistamaan evästeet selaimesta (katso evästeiden poistamista koskeva osio edellä).

Katso lisätietoja verkkojäljitteistä täältä:

http://www.allaboutcookies.org/faqs/beacons.html

Lisätietoja verkkomainonnasta yhteydettömillä verkkosivustoilla (kolmansien osapuolten mainostenvälitys tai kohdistettu mainonta) ja mainonnan vastaanottamisen lopettamisesta

Me ja kampanja- ja mainoskumppanimme käytämme evästeillä tai jäljitteillä kerättyjä tietoja osallistuaksemme kolmansien osapuolten mainostenvälitykseen / kohdistettuun mainontaan.

Mitä on kolmansien osapuolten mainostenvälitys / kohdistettu mainonta – Kolmansien osapuolten mainostenvälitys on yleisin mainonnan toimitustapa yhteydettömien yritysten verkkosivustoilla. Kun käyt esimerkiksi aikakauslehden (kuten graziadaily.co.uk) sivustolla, saatat nähdä yhteydettömien kauneusalan yritysten mainoksia.

Näin kolmansien osapuolten mainostenvälitys / kohdistettu mainonta toimii – Kolmansien osapuolten mainostenvälitys käyttää hyväkseen teknologioita, kuten evästeet ja verkkojäljitteet, joilla ne kokoavat käyttötietoja verkkosivustoilta, joilla olet käynyt. Nämä tiedot käytetään tietyllä tavalla, jotta voidaan saada kuva mahdollisista kiinnostuksen kohteistasi ja yhdistää ne mahdollisiin liittyvien tuotteiden ja palvelujen toimittajiin. Jos jollakin näistä mahdollisista toimittajista on vierailemasi verkkosivuston kanssa vastaavien mainosten toimitussopimus, Internet-selaimesi kokoaa asianmukaisia mainostietoja ja lähettää ne sinulle selatessasi yhteydetöntä verkkosivustoa.

Kolmansien osapuolten mainostenvälityksen rajoittaminen – Oikeudenkäyttöalueellasi saattaa olla lakeja tai alalla itsesääntelypuitteet, joiden avulla voit rajoittaa kolmansien osapuolten mainontaa tai lopettaa sen.  Mainostajat upottavat lisääntyvissä määrin mainoksiinsa tai niiden läheisyyteen kuvakkeita (kuten AdChoices-kuvakkeen), joilla ne ilmaisevat soveltuvien itsesääntelypuitteiden täyttymisen. Kuvakkeen valitseminen avaa verkkosivuston, jolla voit rajoittaa tietokoneeseen lähetettäviä mainoksia tai lopettaa ne. Huomioi kuitenkin, että tällaisilla kuvakkeilla (mukaan lukien AdChoices-kuvake) voidaan rajoittaa vain mainoksia yrityksiltä, jotka ovat rekisteröityneet käyttämään kyseistä kuvaketta kolmansien osapuolten mainostenvälityksen hallintaan.

Jos ja siinä määrin kuin mainos ei sisällä soveltuvia kuvakkeita, sinun kannattaa käydä verkkosivustolla, josta saat kolmansien osapuolten mainoksia (espn.com edellä olevassa esimerkissä), tai itse mainostajan verkkosivustolla, jolla voit tutkia sen tietosuojakäytäntöä, joka saattaa sisältää tietoja kolmansien osapuolten mainosten vastaanottamisen lopettamisesta.

Lue lisää kolmansien osapuolten mainostenvälityksestä ja liittyvien mainosten rajoittamisesta täältä:

http://www.aboutads.info/

Huomaa, että PAD Group ei hallitse tätä mainontaverkostoa tai verkostoon kuuluvia yrityksiä.

Mitä ovat Älä seuraa -kieltokäytännöt (Do Not Track) – Älä seuraa on yksityisyysasetus, jonka voit määrittää verkkoselaimessa. Sen avulla voit hallita verkkotoimintojesi jäljitystä kaikilla verkkosivustoilla.

Näin reagoimme Älä seuraa -signaaleihin – PAD Group -verkkosivustot eivät tällä hetkellä kunnioita Älä seuraa -asetuksia, jotka on otettu käyttöön verkkoselaimessa.

Henkilötietojen siirto ETA:n ulkopuolelle

Saatamme siirtää henkilötietojasi Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelle. Pyrimme rajoittamaan tätä toimintaa mahdollisuuksien mukaan, mutta se saattaa olla tarpeen, jos esimerkiksi jollakin toimittajallamme on datakeskus ETA:n ulkopuolella. Jos joudumme siirtämään henkilötietojasi ETA:n ulkopuolelle, ryhdymme kaikkiin kohtuullisesti tarpeellisiin toimiin varmistaaksemme, että henkilötietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojailmoituksen mukaisesti ja että asianmukaiset oikeudelliset varotoimet ovat voimassa ennen siirtoa. Varmistamme esimerkiksi, että meidän ja tietojen vastaanottajan välisissä sopimuksissa on tietosuojaa koskevat EU:n hyväksymät vakiolausekkeet tai tehokkaan suojauksen tiedetään olevan käytössä henkilötietojen siirtämisessä.

Näin ilmoitamme sinulle muutoksista tähän tietosuojailmoitukseen

Huomaa, että varaamme oikeuden tämän tietosuojailmoituksen muuttamiseen milloin tahansa. Siltä osin kuin teemme oleellisia muutoksia, pyrimme antamaan sinulle tietoa muutoksista kohtuullisen ajoissa. Muutokset ovat voimassa välittömästi, kun korjattu tietosuojailmoitus julkaistaan vastaavalla verkkosivustollamme. Käy tarkastamassa ilmoitus aika ajoin.

Näin voit olla yhteydessä meihin tästä tietosuojailmoituksesta tai henkilötiedoistasi

Jos sinulla on kysymyksiä tai huolenaiheita tästä tietosuojailmoituksesta tai henkilötiedoistasi, ilmoita meille lähettämällä kysely tietoturvatiimillemme alla annettuihin posti-/sähköpostiosoitteisiin. Tiedustelusi käsitellään asiakaspalvelukeskuksessamme Lontoossa, Stuttgartissa tai Mallessa:

Sähköpostilla:     [LISÄÄ SÄHKÖPOSTIOSOITE]

Postitse:             [LISÄÄ OSOITE]

Oikeutesi

Yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti sinulla on seuraavat oikeudet:

Oikeus korjauksiin. Sinulla on oikeus saada virheelliset henkilötietosi korjatuksi.

Oikeus poistamiseen. Sinulla on oikeus pyytää, että poistamme henkilökohtaisia tietoja, jos: (a) henkilötiedot eivät enää ole tarpeellisia tarkoituksiin, joihin ne kerättiin tai käsiteltiin, (b) perut suostumuksesi käsittelyyn, johon saimme aiemmin lupasi, (c) vastustat käsittelyä ja tämän seurauksena suostumme lopettamaan käsittelyn (katso alta lisätietoja vastustamisoikeudesta), (d) henkilötietoja on käsitelty laittomasti ja (e) joudumme poistamaan henkilötiedot noudattaaksemme lakia.

Oikeus rajoittamiseen. Sinulla on oikeus pyytää meiltä käsittelyn rajoitusta, jos: (a) kiistät sinusta säilyttämiemme henkilötietojen paikkansapitävyyden, (b) henkilötietoja on käsitelty laittomasti, (c) emme enää tarvitse henkilötietoja, mutta niitä edellytetään rajoitetuissa tapauksissa ja (d) vastustat käsittelyä ja tämän seurauksena suostumme lopettamaan käsittelemisen (katso alta lisätietoja vastustamisoikeudesta).

Oikeus siirtämisen pyytämiseen. Sinulla on joissakin tapauksissa oikeus saada henkilötietoja meiltä jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä ja koneellisesti luettavassa muodossa sekä oikeus lähettää ne kolmannen osapuolen organisaatioon.

Oikeus vastustamiseen. Sinulla on oikeus vastustaa suorittamaamme käsittelyä. Tämän osalta nojaamme oikeutettuihin etuihimme henkilötietojesi käsittelyssä. Ilmoita meille, jos vastustat mitä tahansa käsittelyä, niin toimimme kanssasi selvittääksemme mahdollisia huolenaiheitasi.

Oikeus markkinoinnin vastustamiseen. Jos et halua meidän käsittelevän henkilötietojasi suoramarkkinoinnissa, ilmoita meille, niin varmistamme, että lopetamme sen.

Oikeus valittaa ICO:lle. Vaikka toivomme sinun ottavan aina ensin yhteyttä meihin, jos sinulla on valituksia tai kyselyjä, sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetun virastoon.

Oikeus pyytää nähdä tiedot. Sinulla on oikeus nähdä henkilötietosi, joita säilytämme sinusta.

Näin kauan säilytämme henkilötietojasi

Emme säilytä henkilötietoja sinusta pidempään kuin on välttämätöntä henkilötietojen käsittelyn tarkoituksia varten. Saatamme säilyttää henkilötietojasi tavallista pidempään valitustapauksessa tai jos kohtuudella uskomme oikeudenkäynnin mahdollisuuteen liittyen suhteeseen kanssasi.

Määritämme asianmukaisen henkilötietojen säilytysajan pituuden huomioimalla henkilötietojen määrän, luonteen ja luottamuksellisuuden, valtuuttamattomasta käytöstä tai henkilötietojen luovuttamisesta aiheutuvan mahdollisen haitan, tarkoitukset, joita varten käsittelemme henkilötietojasi ja ovatko nämä tarkoitukset mahdollista saavuttaa muilla keinoilla, sekä soveltuvat lailliset, lakisääteiset tai muut vaatimukset.

Noudatamme sisäistä henkilötietojen säilytyskäytäntöä, joka määrittää, kuinka pitkään tietyntyyppisiä henkilötietoja säilytämme. Lisätietoja kriteereistä, joilla määritämme, kuinka pitkään säilytämme tiettyjä tietoja, saat ottamalla yhteyttä tietoturvatiimiimme edellä annetuilla yhteystiedoilla.

Joissakin tapauksissa voit pyytää meitä poistamaan tietosi; katso lisätietoja laillisista oikeuksistasi edeltä. Joissain tapauksissa muutamme henkilötietosi anonyymeiksi (jolloin niitä ei enää voi liittää sinuun) tutkimus- ja tilastollisissa tarkoituksissa, jolloin saatamme käyttää näitä tietoja ilman aikarajaa ilmoittamatta siitä sinulle erikseen.