DIT IS NIET ZOMAAR DE WAS DOEN

Dit is verzet. Niet in de vorm van grote woorden. Maar in tastbare actie. In een banaal huishoudklusje. Dit is het anders willen doen. En het effectief doen. Dit is kiezen voor een clean leven. Met cleane waarden. En cleane producten. Onze krachtige formules make het uitzonderlijk makkelijk. Dus kies hiervoor. Kies om het anders te doen. Kies om je kleren langer te dragen. Want de was doen is geen taak. De was doen is jouw actie van verzet. En het ruikt verdomd goed.

WANNEER WE CLEAN ZEGGEN, MENEN WE HET. ECHT.

Clean gaat voor ons zoveel verder dan je geurende sokken weer naar rozengeur en maneschijn te laten ruiken. Clean gaat voor ons over waarden. Daarom maken we onze producten plantaardig en biologisch afbreekbaar. Daarom haalden we het Zero Waste certificaat in onze fabriek. En daarom voeren we nu ook oorlog tegen de wegwerpmentaliteit in mode. 

Strijd mee in onze Clean World Revolution. Laat ons slimmer wassen, langer dragen en minder verspillen. En steeds nieuwe manieren te vinden om onze cleane waarden in cleane acties om te zetten.

#LETSLIVECLEAN